Dobro vecer...ili dobro jutro...kako vam se vise svida...trenutno je 3h49min...Ovo je moj prvi blog u zivotu...pa mi nemojte zamjeriti ako se raspisem...Iznijet cu svoje misljenje...a na vama je hocete li se s njim sloziti ili ne...Pa spremni ili ne krecem... :) zanimljivo je kako smo danas u svijetu medija i informacija "SLABO" informirani...zar ne?? Danasnja metoda medija se temelji na cinjenici : "Ako narodu ne mozete objasniti,zbunite ih" stvar je u tome sto za svaku stvar postoji objasnjenje...ali je vama novinarima,urednicima ljepse pricati nebuloze...e pa dame i gospodo...LAŽ SE BRANI NA SAMO 1 NAČIN; JOŠ VEĆOM LAŽI...koja se kad tad otkrije prvenstveno zbog njenog smrada... A ISTINA,ISTINA SE BRANI NA 100 NAČINA istina pronade svoj put...zanimljivo je da se svaka vijest koju gledamo,cujemo ili nas jednostavno okruzuje temelji na izvlacenju iz konteksta...i njenom oblikovanju kako kome odgovara...Zasto?? Odgovor je jednostavan...Da bismo mi mali gradani...bilo djeca,skolarci,studenti tzv."buduci akademski gradani",radnici,umirovljenici bili u zavadi,zabludi,nedoumici...najgore od svega je to sto je povjerenje medu ljudima nestalo zahvaljujuci prvenstveno vama dragi mediji...vi ocito ne znate kako je povjerenje tesko vratiti,a koliko se i vidi iz prilozenog bas se ni ne trudite...uostalom kad tad cete se pokajati...vas stav mora biti objektivan a ne ulizivacki...toliko ovisite o gospodi politicarima,sefovima...govorite o slobodi govora a sutite kao zaliveni...e pa dame i gospodo "brbljavci" vi ste ocito pogrijesili zanimanje...i mozete svojom diplomom obrisati ***** ...nakon svega nabrojanog to je zalosno...zalosno je sto ljudi u novinama trebaju citati samo zaglavlje,a sve ostalo preskociti,zalosno je i to sto sam tek na kraju pocetka...zalosno je sto sam pricao dosad samo o informativnom programu...i zalosno je sto sam u par rijeci opisao vasu profesiju...cast iznimkama...oni ce se prepoznati... KUNOLOVAC,ASTROSHOW,VEČERA ZA 5,PUNOM PAROM,itd... koji k****??? dame i gospodo urednici programa vi sigurno niste cisti u glavi....da li ste vi ikada culi za dokumentarne serije...???obrazovanje...znanstvene emisje,program za mlade...vi kao mlada televizija trebate imati svjeze ideje materijale...da li je vas toliki strah pametnih ljudi da nas morate poglupljivati takvim smijesnim (ne znam kako bi ih drukcije nazvao) emisijama.... PRESTANITE MISLITI NA NOVAC I POCNITE MISLITI NA LJUDE...Vi imate prava kao i svi drugi građani ove zemlje,ali prvenstveno imate odgovornost...da kroz svoj rad ucite ljude,moralnim vrijednostima,toleranciji strpljenju...(vi ste ih nazalost iskrivili...) NEMOJTE IM PUNITI GLAVU S GLUPOSTIMA KOJE IH NE ZANIMAJU...mene osobno zanima zivot politicara...privatnika...kao sto i njih zanima moj...dakle 0%...nisam ljut...samo sam razocaran vasim radom...nisam siguran da li vi ne znate raditi svoj posao ili ne smijete raditi svoj posao... vjerujte mi NA TO PITANJE NAJVISE ZELIM ZNATI ODGOVOR...nadam se da ce se naci netko tko ce mi objasniti...ali opet to je samo zelja...mozda se cudo negdje dosaduje pa se i mene sjeti...ne pljujte po Crkvi i Bogu...iako sam zadnji put u crkvu otisao ni sam ne znam kad...i dalje sam vjernik...kao i ostalih 80%građana Republike Hrvatske... dijete sam branitelja..svi smo mi prezivjeli tesko razdoblje i s ove i one strane imamo svoje gubitke...nemojte vrijedati spomen na njih...jer njima trebate biti zahvalni sto ste tu gdje jeste samo ste to ocito zaboravili...vikali ste za vrijeme rata: SAMO DA NAM JE MIRA...molili se bogu i ispunio je vase molitve...a vi im tako vracate...SRAMOTA ako vam je imalo...ponavljam IMALO stalo do nas obicnih ljudi...(iako ne vidim po cemu ste vi posebni) ucinit cete nesto i to brzo...necete gubiti vrijeme (ne mislim na vrijeme u smislu novca,vec vremenu za popravljanje ostecenog) jer ocito niste culi za onu izreku: BOLJE SPRIJECITI NEGO LIJECITI...nadam se da ce ovo procitati netko tko ce moci nesto poduzeti i da zbog toga nece dobiti otkaz... ako se netko od vas smatra uvrijedenim...onda se najvjerojatnije prepoznao u ovoj prici...za one koji se nisu nasli u ovoj prici nastavite s dobrim radom...ucite mlade pocetnike da se ne prodaju za male novce jer dostojanstvo nema cijenu...MOZETE SE NASMIJATI POPLJUVATI ME ALI TO NECE IZBRISATI NEZADOVOLJSTVO I MRŽNJU KOJU STE IZAZVALI KOD LJUDI...ZNATE I SAMI KOJI JE PRAVI PUT I PRAVI NACIN,ako ne znate objasnit cu vam u iducem blogu...do slusanja (ili citanja) ili kako vec hocete... :)
Hvala na strpljenju,
Vaš gledatelj....
Ja sam Marko.Imam dvije i pol godine i jako sam veselo dijete.
ovo je moj unuk David. Ima 7 mjeseci
Ovo je onaj dio koji se ne vidi iz reklama za grad zagreb tocnije za dio--Jelkovec / Sopnica koji predstavlja uzasnu sramotu za ovaj dio pa i za sam grad zagreb.
Vjerujemo da to niko od buducih stanara jos nije vidio pa im je ovo jedinstvena prilika da se upoznaju sa okoliŠem novog stana.
pozdrav ........
Kod Slaveka u Daranovcima.
Bubi izasao u setnju
Budalasti učenik oponaša budalu tako što glumi usporenu snimku ne znajući da smo ga mi uspjeli snimiti. Svidjeti će vam se.
Tata ga je nasmijavao